Toisin silmin

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Ruska Gospel 20v

6 kommenttia:

 1. Olipas komea kuvakavalkadi, väriä ja tunnetta, paljon kerroksia!

  VastaaPoista
 2. Kiitos:-) En yleensä julkaise näin isoja kasoja, mutta synttäreiden kunniaksi:-). Huom:-)! kuvia ei ole tehty tietokoneen ruudulla:-)

  VastaaPoista
 3. Mitä! Mites ne sitten on tehty?!

  VastaaPoista
 4. Jos kuvat olisi tehty koneella, niin olisivathan ne hallitumpia:-). No Kameralla ne on tehty:-).

  VastaaPoista
 5. Minkälaiset asetukset sulla oli kamerassa kun otit nämä kuvat? Ite jouduin ottamaan vain normaali asetuksilla koska en osaa tai tiedä minkälaiset asetukset olisivat hyviä, Joten haluisikko jakaa pari vinkkiä? Mulla on siis canon eos 1100d :)

  VastaaPoista
 6. Laitoit haasteellisen kysymyksen:-). Itse säädän kaiken käsin(M), lavavalot ovat mielestäni se iso haaste:-). Pyrin yleensä alivalottamaan kuvia, sen kanssa yleensä pärjää. Kameran herkkyytenä käytän ISO 1600, mutta se on vähän kamera kohtaista, kaikki kennot eivät välttämättä siedä niin suurta arvoa(helposti tulee liikaa kohinaa). En tunne Cannonin sielun maisemaa, mutta sieltä löytyy varmasti käsisäätö mahdollisuus, mutta jos aikojen ja aukkojen kanssa eläminen tuntuu hankalalta, niin lähtisin kuvamaan, jollakin teatterimoodilla:-) tai jollakin moodilla missä olisi automaattisesti säädetty asetukset tollaselle valomaailmalle.
  Valoa on joskus liikaa ja joskus liian vähän, sormi joutuu käsipelin ruuvaamaan kokoajan, joten kameran automatiikka, pysyy joskus paremin messissä kuin ihmisen sormi:-).
  Yksi hyvä käytännön vinkki on ottaa käyttöön käsisääteinen "tarkennuspisteen" käyttö. koska silloin sinä itse päätät mihin kohtaan kuva tulee teräväksi:-). esim. artistin pää:-) Toki sitä kannatta harjotella etukäteen:-), jotta se sujuu monestikkin melko pimeässä:-).

  VastaaPoista